Makulering med omtanke

Divello er ekspert i makulering og leverer et sikkert og lukket makuleringssystem. Divello har haft mobil sikkerhedsmakulering i 25 år.

Dokumenterne samles og opbevares for derefter at blive håndteret af professionelt Divello personale. Dokumenterne behøver ikke forlade kundens adresse, men makuleres på stedet. Du er meget velkommen til at over-være processen.

Diskretion og påpasselighed er en selvfølge og giver dig nødvendig garanti for, at det fortrolige materiale makuleres til ulæselighed og køres bort til genbrug.

Unikke løsninger til specielle behov

Vi tilgodeser jeres rutiner i forhold til fortroligt materiale. Vores konsulenter arbejder logistisk og løsningsorienteret i forhold til jeres arbejdsprocedurer. Jeres arbejdsforhold indgår i den måde, vi håndterer det fortrolige materiale - fra sikkerhedsprodukt til mobil makulering.

Vi tilbyder også makulerings-entrepriser på arkivoprydninger, ligesom vi også håndterer disketter, kassettebånd, Cd-rom, ringbind eller harddiske med fortrolige oplysninger. Det makuleres også på stedet. Divello.dk