Medarbejdere

Vores kolleger - fra sekretær til chauffør - er dedikerede til deres arbejde.
Genbrug og miljø er nøgleordene. God service og et smil er en del af dagligdagen hos os.

Driftafdelingen 43 96 71 41 Bestilling@tofteng.dk

“For at vi som virksomhed kan levere den service som forventes af os, er min vigtigste opgave i min dagligdag at, mine medarbejdere trives.”

Lars Sjøgren
Driftchef

ls@tofteng.dk

“Vi er et team af gode kollegaer, jeg hjælper der hvor der er et behov for det, og er med til at sikre at vi betjener vores kunder bedst muligt.”

Ken Wexø
Kørselsdisponent

kw@tofteng.dk

“Det er mit ansvar at holde styr på vores flak- og kran-biler. Den daglige kundekontakt er betydningsfuld for mig og det er vigtigt at jeg kan få opgaverne løst, så kunden får den bedste og billigste løsning - hver gang.

Jacob Koch Christensen
Kørselsdisponent

jc@tofteng.dk

Jeg sidder med ansvaret for vores komprimatorbiler. Min hverdag går op i en højere enhed, når kunderne bliver ekspederet, og der bliver tømt, som der er aftalt.

Laila Larsson
Kørselsdisponent

lla@tofteng.dk

“ Jeg sidder med ansvaret for vores vaske- og sikkerhedsmakulerings biler. Det er vigtigt for mig at kunderne oplever, at vi leverer en sikker og effektiv service og at samspillet med mine kollegaer fungerer optimalt.”

Pia Markussen
Kørselsdisponent

pm@tofteng.dk

“Kunden er altid i fokus og skal sidde med en følelse af, at jeg altid forsøger at gøre mit bedste for at hjælpe dem.”

Mie Larsen
Kørselsdisponent - På Barsel frem til Juni

ml@tofteng.dk

“Jeg yder altid mit bedste for at leve op til kundens behov og forventninger. Vores kunder skal være glade og tilfredse med den service jeg levere over telefonen.”

Sara Jensen
Logistikelev

sj@tofteng.dk

Driftsupport

“Jeg fakturerer vores kunder og forsøger at holde styr på alle indkomne sager, så de bliver behandlet hurtigt og effektivt. Det er vigtigt, at vi hver dag opnår vores kvalitetsmål, så vi lever op til kundernes forventninger.”

Jeanette Honore
Driftsassistent

jh@tofteng.dk

 

Salgsafdelingen 43 96 71 41 Salg@tofteng.dk

“Vi har en travl hver dag og det er dejligt at tempoet er i top. Vores omgangstone er sjov og uhøjtidelig. Vi har en rigtig god team spirit hvor vi supplerer hinanden godt og hver især tager ansvar for vores kunder.”

Mikkel Tofteng
Salgschef

mt@tofteng.dk

” Jeg sidder dagligt klar ved telefonen, for at kunne assisterer jer når i ringer ind. Jeg er bindeleddet mellem salg og drift,  og min vigtigst opgave er at yde den bedst mulige kundeservice. Jeg glæder mig til at høre fra dig."

Britta Hansen
Internt salg

bh@tofteng.dk tlf. 43 27 03 30

”For mig er den store udfordring, at skabe balance mellem kundens ønsker til en affaldsløsning, og hvad der er muligt. Begge parter skal helst føle, det er en god aftale, der er indgået - både løsnings- og prismæssigt. Kvaliteten skal også være i top.”

Clauz Petersen
Konsulent

cp@tofteng.dk tlf. 43 27 03 32

”De gode relationer skabes gennem en troværdig og nærværende dialog. Min hverdag er præget af en god og konstruktiv kontakt med vores kunder og min vigtigste opgave er at finde en løsning der lever op til dine behov”

Leif Pedersen
Konsulent

lbp@tofteng.dk tlf. 27 78 54 20

Administration

Ligesom der skal være kvalitet i salget og driftafdelingen, skal vi også præstere kvalitet i forhold til vores leverandører. Det er et vigtigt parameter for mig i mit daglige arbejde.

Lene Nielsen
Økonomaassistent

ln@tofteng.dk
tlf. 43 27 03 33

En af mine vigtige opgaver er at sikre, at vores regnskab er 100% korrekt, så vi altid kan træffe vores beslutninger på et korrekt økonomisk grundlag. Samtidig sikre at vi et samlet team, så vi bedst kan servicere vores kunder og leverandører.

Peter Vilhelmsen
Økonomichef

pv@tofteng.dk tlf. 43 96 71 41

”Vi tilbyde miljømæssig korrekt affaldshåndtering, der giver kvalitet for vores kunder. På den måde bliver vi opfattet som en organisation af troværdige personer, der leverer faglig kvalitet til konkurrencedygtige priser.”

Henrik Tofteng
Direktør

ht@tofteng.dk